СОВРШЕН ЗА СЕКОГО

Одберете еден од веќе прецизно подготвените интернет пакети или направете си сами свој, што одговара на вашите потреби.

Без разлика дали купувате на интернет, слушате музика, стримате нетфликс или гејмате, со нас нема да имате проблеми. 
ИТМ КОМУНИКАЦИИ ве поврзува со она што најмногу го сакате, и прецизно го смисли интернет пакетот кој ви е потребен.

мини

 • Брзина до 8/1 Mbps
 • Неограничен сообраќај*
 • Бесплатна инсталација

599 денари

меди

 • Брзина до 11/1 Mbps
 • Неограничен сообраќај
 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатен Wi-Fi рутер

899 денари

макси

 • Брзина до 13/2 Mbps
 • Неограничен сообраќај
 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатен Wi-Fi рутер
 • Бесплатна опрема

1399 денари

 • Цените се со вклучен ДДВ и важат за еден месец;
 • Понудите важат за потпишан договор од две години;
 • Брзината на интернетот не е загарантирана и може да зависи од повеќе фактори.
 • *По надминување на вкупен сообраќај од 600Gb брзината на интернетот се намалува на 256/256kbps

Го нема пакетот што си го имавте замислено? Контактирајте го нашиот тим и ние ќе се погрижиме да го добиете интернетот што го сакате.

Close Menu