ПОВРЗИ СЕ СО НАС

Добиј го интернетот за кој навистина плаќаш

Што ќе добиете?

Брза инсталација

Времето од вашата пријава до потполна функционалност на вашиот интернет пристап е
пократко од 48 часа.

Без скриени трошоци

Ние нема да ги промениме договорените трошоци со кои сте запознаени од првиот ден.

Ефективна поддршка

Нашиот тим всушност се грижи за вашата интернет врска и е спремен да помогне најбрзо што може.